Način pripreme
Suši pirinač dobro operite, skuvajte i prebacite u veliku posudu.
U posudi pomešajte vodu, sirće, so i šećer i zagrejte smesu u mikrotalasnoj pećnici da se šećer istopi.
Sipajte preko pirinča i promešajte.
Losos i oljušteni krastavac isecite na dugačke trake.
Sipajte krem sir u vreću ili kesu.
Pirinač podeliti na 4 loptice (oko 100 g svaka).
Prepolovite koru nori, uzmite 1/2 kore nori i stavite je na providnu foliju.
Uzmite jednu kuglicu pirinča, rasporedite je preko kore, ostavljajući oko 1 cm, i okrenite list tako da pirinač bude na dnu.
Na najbliži kraj stavite krem sir, zatim losos i krastavac i zarolajte ukusan suši.
Pospite susamom i ponovo uvijte da se susam zalepi.
Isecite rolnu na 8 delova.
Ponovite isto sa ostalim proizvodima.
Obrnuti suši je spreman.