Način pripreme
Za krem, stavite mleko, šećer, skrob i žumanca u šerpu i dobro izmešajte.
Stavite lonac na šporet i stalno mešajte.
Kada se smesa zgusne, sklonite je sa ringle, dodajte vanilin šećer i maslac, promešajte, pokrijte krem prozirnom folijom i ostavite da se ohladi.
Stavite krem za tortu u frižider na oko 2-3 sata.
Zagrejte mleko sa maslacem.
U većoj posudi umutite jaja sa šećerom, dodajte brašno prosejano sa praškom za pecivo i solju.
Dodajte mleko sa maslacem i promešajte.
Testo sipajte u posudu za pečenje i pecite patišpanj u zagrejanoj rerni na 170 stepeni 30-40 minuta.
Potpuno ohlađenu koru za tortu presecite na dva ili tri dela, premažite kremom i ostavite u frižideru 4-6 sati.
Za glazuru za Bostonsku pitu zagrejte pavlaku i čokoladu u mikrotalasnoj pećnici, promešajte i dodajte maslac.
Prelijte preko bostonske krem pite i ostavite u frižideru 1-2 sata.