Piletina na kolutove sa plavim sirom i slaninom

Aleksandra KolevAleksandra KolevPočetnik
14/02/2017
"Spremite se za eksploziju ukusa, koja će vas očarati."
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano260
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U teflonski tiganj propržimo sitno sečene posoljene pečurke. Vadimo i stavljamo u glinenu posudu.

Zatim zapržimo malo šargarepu iseckanu na kolutove i kisele krastavčiće. I njih sipamo u posudu. Na kraju zapržimo pileće meso i slaninu.

Kada sve sipamo u posudu, zalijemo kiselom i pavlakom za kuvanje, topljenim sirom i plavim sirom.

Zapečemo desetak minuta na 200 stepeni. Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar