Manastirska riblja čorba

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
02/03/2017
"Omiljena, bogata i veoma ukusna riblja čorba."
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 110
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očišćenu i opranu ribu sitno iseckajte i posolite.

U kipuću vodu stavite iseckane luk, šargarepu, očišćene i iseckane paprike i ljute paprike, kojima ste prethodno sklonili peteljke, oguljen i sitno iseckan paradajz, oguljen i iseckan na kockice krompir, majčinu dušicu, ulje i so. Kuvajte dok sve ne omekša, pa dodajte ribu i pirinač.

Pred kraj kuvanja, dodajte i iseckane masline. Manastirsku riblju čorbu posipajte sitno iseckanim peršunom, mlevenim biberom, dodajte jednu krišku limuna i poslužite je dok je još vruća.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar