Kobasice na kiselom kupusu

01/04/2017
"Kiseli kupus sa kobasicom, kako da odolite našem ukusnom predlogu "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 347
  • Pregledi tokom meseca30
  • Pregledi tokom sedmice11
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus - 1 komad, mala glavica
  • luk - 1 glavica
  • lovorov list - 1 - 2 komada
  • biber
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • kari - 1 kašičica
  • kobasica - 4 komada, sirove
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite kupus na tanke trakice. Luk isecite na sitno i upržite. U njega dodajte kupus i promešajte.

Kada se uprži, dodajte začine i so, ako je potrebno. Sipajte kupus u odgovarajući pleh.

Propržite kobasice na kratko u masti. Poređajte preko kupusa i tako stavite u rernu.

Pecite na 200 stepeni oko 35-40 minuta. Izvadite lovorov list i servirajte jelo posuto peršunom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar