Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Kobasice»Kobasice na kiselom kupusu

Kobasice na kiselom kupusu

Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova
Šef kuhinje
1k3912k
Kobasice na kiselom kupusu3 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
55 min.
Porcije
6
"Kiseli kupus sa kobasicom, kako da odolite našem ukusnom predlogu"

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus - 1 komad, mala glavica
  • luk - 1 glavica
  • lovorov list - 1 - 2 komada
  • biber
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • kari - 1 kašičica
  • kobasica - 4 komada, sirove
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite kupus na tanke trakice. Luk isecite na sitno i upržite. U njega dodajte kupus i promešajte.

Kada se uprži, dodajte začine i so, ako je potrebno. Sipajte kupus u odgovarajući pleh.

Propržite kobasice na kratko u masti. Poređajte preko kupusa i tako stavite u rernu.

Pecite na 200 stepeni oko 35-40 minuta. Izvadite lovorov list i servirajte jelo posuto peršunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: