Ragu od pečuraka sa mladim lukom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
27/04/2017
"Ove pečurkice su toliko ukusne, da ćete polizati prste..."
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano6 140
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite i očistite luk. Operite strukove i sitno isecite.

Ugrejte maslinovo ulje i izdinstajte luk. Dodajte oljuštene i iseckane ka kolutiče čenove belog luka. Mešajte i dinstajte 1-2 minuta.

Očistite pečurke, isecite na kriške i dodjate u povrće. Začinite solju i biberom.

Donstajte 4-5 minuta dok pečurke ne budu gotove, nemojte mnogo često mešati.

Naktaju dodajte čili, promešajte.

Servirajte sa svežim prešunom.

Jelo servirajte vruće.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar