Salata od tikvica i boranije

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
26/05/2017
"Sveža salata, čija će vas aroma osvojiti "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano816
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice operite, isecite na kolutove, stavite ih u kipuću posoljenu vodu i kuvajte 2 minuta. Ocedite ih i ohladite.

Očišćenu boraniju takođe stavite u vruću posoljenu vodu i kuvajte dok ne omekša. Posle je ocedite i ohladite. Paradajz ogulite i isecite na kriške.

Papriku operite i uklonite semenke. Isecite na tračice. Čenove luka očistite i sitno iseckajte. Pomešajte sa maslinovim uljem i listovima bosiljka.

Spremljeno povrće pomešajte u odgovarajućoj činiji, posolite i pobiberite, prelijte sosom i pažljivo promešajte. Salatu poslužite ohlađenu.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar