Beli pasulj sa svežim mlekom u zemljanoj posudi

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
599
12/09/2017
"Pasulj, zbog koga zaboravljamo zbog svakakvog mesa sa roštilja..."
Priprema30 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno120 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano299
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Uveče natopite pasulj. Sledećeg dana promenite vodu i prebacite pasulj u zemljanu posudu.

Dodajte sitno isečen luk i korenje od peršuna. Kuvajte na tihoj vatri dok pasulj ne omekša, ali ne potpuno.

Pripremite zapršku od brašna i maslaca, razredite je mlekom i sipajte u zemljanu posudu.

Kuvajte dok pasulj ne bude gotov. Začinite jelo solju i biberom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar