Zapečeni paradajz i tikvice sa sirevima

07/11/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4208
"Ako se odlučite za ovaj pečeni paradajz i tikvice u rerni nećete pogrešiti, niti ćete ostati gladni "
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano265
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom desmice7
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite tikvice i paradajz na kolutove. Sir isecite na paričiće. U malo ulja izdinstajte isečen luk, beli luk i paradajz. Posolite i pospite biberom. Sipajte smesu u posudu za pečenje.

Preko nje počnite da ređate tikvicu, paradajz, sir, opet tikvicu, paradajz itd. Isecite čenove belog luka i stavite ih u posudu. Pospite s dve vrste bibera i mlazom ulja ili maslinovog ulja.

Pecite na 200 stepeni 35 minuta. Izvadite i pospite topljenim sirom isečenim na kocke. Vratite nazad u rernu na nekoliko minuta da se istopi. Servirajte sa mlečnim sosom od belog luka.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti