Pasulj po babinom receptu

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
17/12/2017
"Ako neko zna kako se pravi najukusniji pasulj, to je bez sumnje baba, a mi vam samo prenosimo njen recept "
Priprema20 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno140 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 141
  • Pregledi tokom meseca77
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavljamo pasulj da provri i bacamo prvu vodu. Nakon što provri ponovo isečemo sve osim praziluka i dodajemo sve začine.

Kada je već gotov, dodajemo paradajz sos.

U tiganju zapržimo struk praziluka, brašno i alevu papriku i presipamo u šerpu s pasuljem.

Konzistencija postaje mnogo lepsa - niti paprikaš, niti pasulj čorba.

Moj omiljen recept od moje babe!

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar