Francuski hleb punjen ljutenicom i viršlama

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
14/01/2018
"Ukusno jelo koje se sprema za manje od 20 minuta, tako da... navalite!"
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 047
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • francuski hleb - 4 manja ili 2 velika
  • ljutenica - 100 g ili kečap
  • kačkavalj - 300 g, rendan
  • viršle - 4 komada ili neka druga kobasica
  • mladi luk - za posipanje
* merne jedinice

Način pripreme

Ako imate 2 velika francuska hleba, isecite ih na pola, da dobijete 4 manja.

Gornji deo izrežite i sklonite, pa izdubite unutrašnji deo. Unutrašnjost premažite ljutenicom ili kečapom.

U svaku deo hleba stavite po jednu viršlu (ako ne volite viršle, zamenite sa nekom kobasicom).

Posipajte preko rendan kačkavalj, da se ne vdi unutrašnjost uopšte. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 10-15 minuta ili dok se kačkavalj ne otopi i dobije zlatkastu boju.

Posipajte sitno iseckan mladi luk i poslužite.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar