Piletina sa topljenim sirom u đuvečari

23/01/2018
"Evo kako možete staviti tačku bilo kakvoj dijeti i teretani "
Priprema15 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno135 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano122
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Uzmite glinenu đuvečaru i unutra je namažite maslinovim uljem.

Očistite krompir i isecite ga na komade, slaninu i topljeni sir isecite na komade po želji. Začinite meso biberom, organom i solju.

Stavite ga u đuvečaru, dodajte krompir, slaninu i sir. Začinite ponovo solju, biberom i origanom.

U posudu sipajte bujon i pavlaku, promešajte i sipajte ovu smesu u đuvečaru. Poklopite i stavite u rernu, pecite na 160 stepeni dva sata.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar