Najukusnija čorba od pečuraka sa belim lukom

21/03/2018
"Aromatična, ukusna i toliko jednostavna, da niko nema opravdanje da je ne pripremi odmah "
Priprema10 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno45 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano10 310
  • Pregledi tokom meseca498
  • Pregledi tokom sedmice44
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očišćene i oprane pečurke isecite na četiri dela, stablo takođe.

Jednu pečurku ostavite sa strane.

Na vatru stavite litar i po posoljene vode. Vri 20 minuta.

U tiganju sa maslacem propržite sitno iseckanu pečurku. Dodajte isečenu šargarepu i paprike. Dinstajte.

Dodajte čenove belog luka, izgnječene i isečene, i brašno. Malo propržite i sipajte bujon od pečuraka. Sve vratite u pečurke.

Dodajte začine. Vri 10 minuta. Kad skinete sa vatre, dodajte maslac.

Dobro promešajte.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar