Način pripreme
Za nadev, sitno isecite kupus, isecite pečurke na komadiće, kao i meso. Otopite pola maslaca, dodajte pečurke, kupus, meso i stavite poklopac.
Neka se sve dinsta, dok mu sos ne ispari. Pre nego što ste ga sklonili sa vatre, dodajte prstohvat ruzmarina i promešajte. Otopite preostali maslac i namažite tepsiju njime. Stavite koru i isecite višak, koji se ne uklapa sa tepsijom.
Preko te kore, poređajte ostale kore, tako da ukrštate, a krajevi neka im vire van tepsije. Pomešajte jaje sa kiselim mlekom, sirom i praškom za pecivo.
Rasporedite 3-4 kašike od smese, dodajte nadev, pa zatim 3-4 kašike mlečne smese. Uvijte nadev sa krajevima koji vise, tako da dobijete bošču, pa zatim preko premažite otopljeni maslac.
Preko rasporedite preostalu mlečnu smesu i posipajte narendan kačkavalj. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, oko 30-40 minuta.