Način pripreme
Pripremite kore. Umutite jaja i šećer i posle polako dodajte mleko, med, sodu i maslac. Kuvajte na tihoj vatri dok ne dobiju zlatnu boju, oko 30 minuta.
Nakon toga odmah dodajte prosejano brašno i promešajte. Treba da dobijete glatko testo, radite brzo da se ne stvrdne Testo podelite na 5 lopti.
Svaku razvcite na koru debljine od 3 do 5 mm i prečnika oko 28-30 cm, na papir za pečenje. Pecite u ugrejanoj rerni na 180 stepeni 4-5 minuta, pre toga izbušite viljuškom.
Posmatrajte za vreme pečenja, brzo se peku. Kad se ispeku isecite ih uz pomoć velikog tanjira, da budu isti, isečke sameljiite, u njih dodate mlevene orahe, da obložite tortu.
Za krem pomešajte umućenu pavlaku, karamel mleko i skuvan i ohlađen puding, pripremljen prema uputstvu na pakovanju.
Na poslužavnik stavite prvu koru, namažite kremom, stavite drugu koru, krem itd. Sa strane i odozgo takođe namažite kremom.
Obložite orasima pomešanim sa mrvicama kore - svuda. Ukrasite rastopljenom čokoladom sa uljem. Stavite u frižider na bar 8 sati.