Musaka sa tikvicama i sirom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
29/06/2018
"Letnja musaka bez mesa, koja nikako ne zaostaje za tradicionalnom musakom "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano751
  • Pregledi tokom meseca107
  • Pregledi tokom sedmice21
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice operite i isecite na kolutove. Luk oljuštite i sitno iseckajte.

Zagrejte ulje i prodinstajte luk i tikvice, pa ostavite da se ohlade. Posipajte malo soli i bibera.

U činiji umutite jaja, dodajte kiselo mleko, izmrvljeni sir, sitno iseckan peršun i na kraju brašno sa praškom za pecivo.

Dobro promešajte, da dobijete glatku smesu. Pomešajte sa dinstanim tikvicama i lukom, pa prebacite sve u nauljanu tavu.

Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 30 minuta, dok ne porumene.

Veoma je ukusno, probajte!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar