Seoska kuhinja

Seoska kuhinja

Recepti iz kategorije Seoska kuhinja, koji će inspirisati tvoj dan. U ovoj kategoriji ima 5659 recepata, višekratno isprobanih iz seoske kuhinje, koje možeš da pripremiš kada poželiš.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Krompir na samokovski način4Krompir na samokovski način
Rosi TrifonovaRosi Trifonova552154239
Brz hleb sa maslacem od belog luka2Brz hleb sa maslacem od belog luka
Hrana za DushataHrana za Dushata36751107
Aromatična čorba od pečurakaAromatična čorba od pečuraka
Kulinarna mrejaKulinarna mreja63883174
Zelje u tegli sa himalajskom solju7Zelje u tegli sa himalajskom solju
Iliana ParvanovaIliana Parvanova466125179
Ukusan pasulj u đuvečari6Ukusan pasulj u đuvečari
Albena AsenovaAlbena Asenova823279282
Pogačice sa sirom i čubrom4Pogačice sa sirom i čubrom
Gergana  GeorgievaGergana Georgieva2406064
Sufle sa bundevom5Sufle sa bundevom
IlariaIlaria436115181
Teleća janija sa prazilukom2Teleća janija sa prazilukom
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k7991k
Krhka jagnjetina sa peršunom3Krhka jagnjetina sa peršunom
Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova521143141
Penjurlija sa finim korama2Penjurlija sa finim korama
Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova2033642
Hrskavi pikantni krompirići3Hrskavi pikantni krompirići
Natalia PetrovaNatalia Petrova1244835
Ukusna pileća janija sa krompirom7Ukusna pileća janija sa krompirom
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k515465
Janija od pasulja u đuvečari5Janija od pasulja u đuvečari
Desislava EvtimovaDesislava Evtimova3
Punjeni žuti paradajzPunjeni žuti paradajz
Simeon Hristov KanevSimeon Hristov Kanev45910
Rodopski patanik4Rodopski patanik
Natalia PetrovaNatalia Petrova1244835
Brze đuvečare sa bivoljim mesom4Brze đuvečare sa bivoljim mesom
Djemile CheshlievaDjemile Cheshlieva2225956
Slatka pogača za Dan zaljubljenih3Slatka pogača za Dan zaljubljenih
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k515465
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: