Topla predjela sa peršunom

Topla predjela sa peršunom

Ako tražiš recepte za topla predjela sa peršunom, na pravom si sajtu. Pogledaj ovih 111 recepata iz kategorije topla predjela sa peršunom od kuvara iz cele zemlje.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Kroketi sa šunkom i kačkavaljem Kroketi sa šunkom i kačkavaljem
Hristinka KolevaHristinka Koleva2684595
Hrskave tikvice sa sosom od belog luka Hrskave tikvice sa sosom od belog luka
tsvetoslava kirkovatsvetoslava kirkova1303431
Paradajz punjen slaninom i sirom Paradajz punjen slaninom i sirom
Iliana DimovaIliana Dimova425156139
Pohovane punjene pečurkePohovane punjene pečurke
Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova1k391327
Pohovane loptice sa krem siromPohovane loptice sa krem sirom
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k552660
Pečene ćuftice od krompira sa povrćem Pečene ćuftice od krompira sa povrćem
Elena Stefanova JordanovaElena Stefanova Jordanova462200172
Ćuftice sa leblebijama-Falafel Ćuftice sa leblebijama-Falafel1
Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova1k391327
Meze sa krem sirom Meze sa krem sirom
Elena Stefanova JordanovaElena Stefanova Jordanova462200172
Rolnice od patlidžana sa pilećim grudimaRolnice od patlidžana sa pilećim grudima
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587201203
Pohovane pileće loptice Pohovane pileće loptice
Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova1k391327
Zapečeni luk sa nadevom Zapečeni luk sa nadevom
Stanislava ValkovaStanislava Valkova1485069
Burek od paprika u air fryer-u Burek od paprika u air fryer-u
Mariana Petrova IvanovaMariana Petrova Ivanova1k350622
Paradajz punjen spanaćem i siromParadajz punjen spanaćem i sirom
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587201203
Korpice od mlevenog mesa s nadevom od tikvica Korpice od mlevenog mesa s nadevom od tikvica
Elena Stefanova JordanovaElena Stefanova Jordanova462200172
Pečurke punjene pavlakom i šunkom Pečurke punjene pavlakom i šunkom
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k8881k

Rejting

3.7
Ukupno glasalo: 3
51
41
30
21
10
Oceni: