Burek sarmice

09/03/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Hrskave i lake za pripremu burek sarmice - idealne kao meze uz pivo, ali i za grickanje "
Priprema20 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno35 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 923
  • Pregledi tokom meseca771
  • Pregledi tokom desmice690
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kore za pitu - 2 razvijene
  • kačkavalj - 1 šolja rendanog
  • jaja - 1 komad
  • so
  • ulje - za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

Jaje umutite sa 1-2 prstohvata soli.

Razvijene kore isecite na 8 ili 10 kocki. Odvajajte po 3 kocke.

Prvo ih premažite umućenim jajetom, posipajte rendanim kačkavaljem i urolajte.

Pržite ih u zagrejanom ulju dok ne porumene.
slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija