Facebook
Omiljeno
Pinterest
Pretraga sajta
Ideje za ukusan doručak za pola sataSledeći recept je za palačinke - stavite 200 g brašna i napravite udubljenje u sredini, pa u nju stavite 1 kašičicu praška za pecivo i prstohvat soli....
Koktel Bloody Mary za raspoloženje za Noć vešticaAko je koktel za decu - samo ga napravite bez alkohola. Za decu dodajte samo so i sok od limuna, bez ostalih sastojaka. Možete ukrasiti listovima mente.
Koktel Bloody Mary za raspoloženje za Noć veštica je spreman....
Maska za lice za suvu i osetljivu kožuMasku za lice nanosimo na lice, vrat i dekolte i ostavljamo da deluje na 15-20 minuta.
Dobro isperemo masku za lice za suvu i osetljivu kožu mlakom vodom i nakon toga nanosimo kremu....
Maska za lice sa kurkumom za blistavu kožuKurkuma je sredstvo za bojenje i može da ostavi žutu nijansu, zato pravite masku uveče ili kada ne planirate da izlazite napolje,
Masku za lice sa kurkumu sa blistavu kožu nemojte stavljati na bledu kožu bez testiranja...
Hrskava smesa za pohovanje za ribu i pileAko je smesa za pohovanje ribe, u nju dodajemo i ruzmarin. Ako je za piletinu dodajemo bosiljak.
Smese bude dosta što je sasvim dovoljno za 15 fileta ribe i za celo pile bez kostiju....
Ovsene pahuljice za večeru, ne za doručak. Zašto?Zašto bismo trebali jesti ovsene pahuljice za večeru, a ne za doručak
1. Važno za san - ovsene pahuljice sadrže melatonin i vitamin B, koji je stimulans za proizvodnju serotonina i stoga podstiče dobar, zdrav san....
Nekoliko načina za čuvanje čeri paradajza za zimuNaravno, nema zamene za svež paradajz, ali nije loše imati nešto čime možete da pravite supe od čeri paradajza, čorbe od paradajza, testeninu ili čak salatu od čeri paradajza tokom cele godine....
Sosevi za roštiljKlasični paradajz sos za rebarca se pravi od 2 kašičice kečapa, četvrtine šolje smeđeg šećera, pola sitno iseckanog luka, 2 kašike ulja ili maslinovog ulja, 2 kašike vode, 3 čena belog luka, 1 kašika jabukovog sirćeta,...
Biljke za preznojavanjeU narodnoj medicini preznojvanje se koristilo kao sredstvo za ublažavanje stanja, a čak i za lečenje mnogih oboljenja....
Prilog za ribuAko volite nanu, zamenite peršun sa njom, ali nije mnogo sigurno da će ići uz ukus ribe....
Supe za konstipacijuZa pripremu bujona od povrća se uzimaju komadići različitog povrća. Očiste se i operu, nakon čega se kuvaju na tihoj vatri. Kada se kuva, bujon se procedi i spreman je da se koristi za pripremu supa....
Sosevi za ćufteU ovom članku vam predlažemo nekoliko ukusnih ideja za sosove koji idu uz ćufe i koji će vas ostaviti bez reči....
Prašak za pecivoSredstva za narastanje su se u zadnjih 100 godina veoma malo promenila, ali proizvođači uvek traže nove načine kako bi što više zaradili....
Ražnjići za žurkuReđamo gotove zalogaje za žurku u tanjir i začinjavamo redukcijom blazama....