bonapeti.rs»Članci»Šta je zbog čega korisno»Kako da sami napravite napitak za mršavljenje sa jabukovim sirćetom?

Kako da sami napravite napitak za mršavljenje sa jabukovim sirćetom?

Maria SimovaMaria Simova
Autor
211405
Kako da napravimo sami napitak za mršavljenje od jabukovog sirćeta

Osvežavajući tonik napitak za mršavljenje sa jabukovim sirćetom sadrži zdrave sastojke koji će vam pomoći da skinete višak kilograma.

Pokazalo se da sirćetna kiselina pozitivno utiče na nivoe enzima koji povećavaju sposobnost tela da sagoreva masti čak i u mirovanju.

Ako ste zabrinuti zbog specifičnog ukusa i mirisa sirćeta, dodajte u 1 kašiku jabukovog sirćeta malo vode i malo meda. Postoji mnogo drugih načina za dodavanje ovog proizvoda u hranu, kao što je pravljenje osvežavajućeg tonika (recept ispod).

Pijte i mršavite

Sapitak za mršavljenje sa sirćetom

Tonik sa sirćetom, zelenim čajem, đumbirom i limunom će vam pomoći da brže smršate. Osim što sagoreva masti zbog sirćetne kiseline, ovaj napitak pomaže da se duže osećate siti.

Zeleni čaj sadrži kofein i antioksidante, koji su korisni za mršavljenje. Đumbir će vam pomoći da sagorite više kalorija. Javorov sirup daje prirodnu slatkoću ovom osvežavajućem napitku.

Kako da napravite tonik za sagorevanje masti za 5 minuta:

Za jednu dozu napitka za mršavljenje trebaće vam:

1 šolja ohlađenog skuvanog zelenog čaja;

1 kašika jabukovog sirćeta;

1 kašika sirupa od javora;

1 kašika narendanog svežeg đumbira;

Parče limuna.

Priprema:

Mršavljenje sa jabukovim sirćetom

U većoj šolji pomešajte čaj, sirće, javorov sirup i đumbir. Po želji dodajte krišku limuna. Tonik je spreman za upotrebu.

Predoziranje tonikom može prouzrokovati crevni poremećaj. Obavezno isperite zube nakon konzumiranja - kiselina može uništiti zubnu gleđ. Dobra opcija je da pijete sok za mršavljenje pomoću cevčice.

Što se tiče "prave" doze - za terapeutske koristi jabukovog sirćeta ustanovljeno je da je 15 ml dnevno dovoljno da se postigne dovoljan efekat. To je oko 1 kašike.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest