Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti»Garniri uz rebarca

Garniri uz rebarca

Nina IvanovaNina Ivanova
Šef kuhinje
4723

Rebarca možemo spremiti na razne načine, na roštilju ili u rerni, a bilo kako da se spreme, veoma su ukusna. Laka su za garniranje, pa vam sigurno neće biti teško da ih iskombinujete na pravilan način. Uspešno se kombinuju sa kromprom, šargarepama, svežim kupusom, pirinčem, prazilukom, pečurkama, pasuljem, graškom, dimljenim sirom, crnim i belim lukom. Takođe, mogu se koristiti i najrazličitiji začini. To mže biti aleva paprika, biber, so, ruzmarin, majčina dušica, ljute paprike i razni sosevi.

Svinjska rebra možete servirati sa prilogom od krompira i šargarepom iz rerne. Samo povrće takođe možemo začiniti belim lukom, sokom od limuna, origanom, čubrom i kuminom.

Možemo spremiti i ukusne krompiriće sa maslacem u foliji i ponovo da serviramo sa svinjskim rebarcima. Drugi predlog je i da ispečemo krompir sa lukom, pečurkama i šargarepom.

Kao garnir rebarcima iz rerne možete dodati kiseli kupus. Dok se peku, rebarca će upiti aromu i ukus kupusa, pa će biti samim tim i veomma ukusna. Rebarca sa kiselim kupusom možete spremiti i u đuvečari.

Drugi predlog za ukusan garnir uz rebarca je da ispečete pirinač u tepsiji zajedno sa šargarepom i lukom.

Rebarca možete ispeći u rerni sa prazilukom i kiselim kupusom. Pečeni pasulj u glinenoj posudi je druga mogućnost za garnir uz rebarca.

Možete spremiti i krompir sa plavim šljivama u rerni. Krompiru možete dodati luk, paradajz pire, plave šljive, alevu papriku, so i peršun. Pecite dok ne bude sve gotovo i koristite kao garnir uz rebarca.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Ovaj članak još uvek nije komentarisan. Budite prvi, koji će ostaviti svoj komentar:Anonimni