Skinite 8 kg za 2 nedelje sa ovom supom

Supa

Ako imate neki kilogram viška, možete ga istopiti ako počnete režim ishrane kojoj su u osnovi supe od povrća. U okviru dve nedelje možete se osloboditi od 5 do 8 kg.

U ovom režimu ishrane, supa se upotrebljava ne manje od tri puta dnevno. Ali se može jesti i češće ukoliko se pojavi osećaj gladi.

Što se supa više jede, ubrzaće se proces mršavljenja. Na dan je dozvoljeno da jedete 2-2.5 litre supe koju možete pripremiti presthodnog dana. Ali najbolje je da bude sasvim sveža.

Osnovna dijeta je specijalna supa od povrća. Za njenu potrebu treba da uzmete 6 glavica luka srednje veličine, nekoliko paradajza, 1 malu glavicu kupusa, 1 vezu celera.

Prelijte ih vodom, dodajte so i biber po ukusu. Kuvajte na jakoj vatri 10 minuta, nakon toga na tihoj dok supa ne bude gotova.

Za vreme dijete ne treba da koristite rafinisane sastojke, šećer, alkohol, hleb, gazirana pića, masnu hranu i dimljeno meso.

Ako vam je teška priprema menija koji ćete pripremati tokom dijete, možete da pratitte preporuke koje ćemo vam sada predložiti.

Tokom prvih dana dijete možete jesti supu i razno voće, bez banane. Napitak koji možete konzumirati je nezaslađen čaj, kafa ili voda.

Skinite 8 kg za 2 nedelje sa ovom supom

Drugi dan možete jesti supu i zeleno povrće. Uzdržavajte se kukuruza i mahunarki. Ali uveče pojedite jedan pečeni krompir sa uljem.

Trećeg dana je supa, voće i povrće (ali bez krompira). Četvrti dan jedite supu, voće i povrće, nemasno mleko.

Petog dana jedite supu i porciju sveže govedine, a šetog dana - supu, govedinu i lisnato povrće.

Specijaliti savetuju da pijete mnogo vode za vreme dijete i da je ponovite najranije nakon 2 meseca.

Pogledaj više

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji