Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Praznične šnicle za BožićVeoma ukusno, jednostavno, brzo za spremanje, dok se peče u rerni vi opušteno možete da spremite nešto drugo za božićnu trpezu. Na primer božićni kolač.
Jedite praznične šnicle za Božić!...
06. januar
Kako pripremiti savršene šnicle za Novu godinu Da bi šnicle bile zaista savršene, kladite se na kotlete sa kostima. Daju dodatni ukus mesu. Najbrže se kuvaju na roštilju. Ako se kladite na takve šnicle, nemojte čistiti mast sa mesa....
02. januar
Marinada za svinjske šnicle u rerniStavite svinjske šnicle i dobro ih promešajte da se sve oblože marinadom sa svih strana.
Poklopite i ostavite marinadu za svinjske šnicle u rerni u frižideru nekoliko sati ili preko noći....
14. maj
Punjene pileće šnicle za meraklijeSpremite nadev za šnicle.
U skuvani pirinač dodajte grašak, kukuruz, maslac i usitnjene masline.
Sklonite kožicu sa pilećeg mesa i blago istucajte šnicle. Pospite ih solju i biberom....
13. dec.
Šnicle iz rerne za početnikePecite šnicle iz rerne za početnike u prethodno ugrejanoj rerni na 180-200 stepeni 2 sata.
Skinite foliju, pospite kačkavaljem i pecite dok ne dobije lepu zlatnu boju....
11. avgust
Ideje za soseve za šniclePregledajte i ove:
- sosovi za meso;
- saveti za začinjenje šnicli;
- kako se prave savršene šnicle u rerni;...
24. jul
Konzervirano meso za kuvanjeZatvorite poklopcima i kuvajte meso u teglama oko 3 sata, ne manje.
Kada rešite da kuvate, dodajte ovo meso na kraju kuvanja jela, jer je ono već kuvano i spremno.
Konzervirano meso za kuvanje je gotovo....
13. dec.
Kako da začinite šnicleAko želite perfektne šnicle, predlažemo vam da koristite recepte Šnicle iz rerne, Pileće šnicle na roštilju, Šnicle sa vinom, Teleće šnicle u tiganju, Šnicle sa belim vinom, Ramstek, Svinjski kotleti na roštilju...
28. sep.
Kako spremiti meke šnicle?Možete da spremite odlične šnicle, koristeći prezle. Izlupajte šnicle, pa posipajte začinima i uvaljajte ih u prezle. Svaku šniclu propržite sa obe strane.
Još mekše su šnicle sa jajima....
18. feb.
Sosevi pogodni za šnicleTakođe pogledajte naše ukusne ideje za šnicle, i to:
- pileće šnicle;
- šnicle od svinjetine;
- šnicle od mlevenog mesa;...
09. sep.
Sosevi za pileće šniclePileće šnicle možemo začiniti raznim sosevima, a one tako budu mnogo sočnije i mekše. Možete koristiti soseve sa najrazličitijim sastojcima....
16. mart
Marinirane šnicle od vrata za roštiljUzimamo šniclu i začinjavamo u marinadi. Ređamo u veliki tanjir. I tako začinjavamo sve šnicle. Luk isečemo između šnicli....
17. januar
Marinada za svinjske šnicle na roštiljuStavite svinjske šnicle unutra i potopite ih sa obe strane.
Zatvorite posudu i ostavite u frižideru nekoliko sati, pri čemu na svaki sat okrećete na drugu stranu šnicle u marinadi za svinjsko meso....
15. maj
Kako se prave šnicle u rerni - vodič za početnikeAko je za Amerikance šnicla simbol kulinarskih težnji kada je meso u pitanju, za nas je to svinjska šnicla....
01. april
Sos za šnicle od pečuraka, vina i topljenog siraSosom za šnicle sa pečurkama, vinom i topljenim sirom možete da prelijete i već pripremljeno meso i da ga poslužite uz prilog....
27. januar
Marinada za šnicleZačinite je sa malo pavlake i uveravam vas da ćete dobiti odličan sos za šnicle....
23. maj
Kako se prave ukusne šnicleJedna od najpoznatijih šnicli je bečka šnicla. Šnicla se može pripremati od različitog mesa - pilećeg, telećeg, ćurećeg.
Šnicla od mlevenog mesa nije puno rasprostranjena u evropskoj kuhinji....
21. jul
Marinada za ukusne svinjske šnicle na roštiljuMarinada za ukusne svinjske šnicle na roštilju čini meso veoma krhkim i ukusnim....
29. maj
Jednostavno domaće sušeno meso za početnikeMožete da stavite sušeno meso u kesu za frižider.
Isecite na tanko i uživajte u jednostavnom domaćem sušenom mesu za početnike i čaši dobrog vina!
Probajte!...
14. januar
Kako se špikuje meso?Gotovo sve vrste mesa, posebno ako su u velikim komadima, zahtevaju dodatnu primarnu kulinarsku obradu. To uključuje postupke kao što su udaranje čekićem, pohovanje, špikovanje, oblikovanje isecanjem, suvo i mokro mariniranje...
12. januar
Kako se karamelizuje meso?Kulinarstvo je izuzetna umetnost, zajedno sa posluživanjem i aranžiranjem hrane. Istinski dobar kuvar je onaj koji ume da na najbolji način kombinuje ove strane kulinarstva.
Francuzi imaju prvenstvo u pogledu veština...
. nov.
Kako da odmrznemo mesoPravilno odmrzavanje mesa je veoma važno. To je zato što meso sadrži mnogo važnih sastojaka za organizam, koji bi se izgubili ako se ne odmrzne na pravilan način.
Poštijte jedno od najvažnijih pravila, jednom odmrznuto...
08. jun
Začini za pačje mesoJela napravljena od pačjeg mesa nisu baš popularna na našem stolu. Međutim, svako ko želi da diverzifikuje svoj meni i ceni čaroliju pravilno odabranih začina može da krene na kulinarsko putovanje i uporedi recepte iz različitih...
19. mart