Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tajna pripreme savršenog testa za gurabijeAko ipak pripadate manjini, koji nije naučila kako da priprema gurabije, mi ćemo vam pomoći i otkriti tajnu savršenog testa za gurabije. Evo šta je važno da znate o njemu i kako da ga pripremate.
1....
30. nov.
Ovako se priprema savršeno testo za palačinkeOsnovno testo za palačinke
Potrebni sastojci:
brašno - 100 g
jaje - 1 veliko
žumance - 1 kom.
prstohvat soli
sveže mleko - 300 ml
ulje - 1 kašika
Priprema:
Brašno i so prosejati u veliku posudu....
20. jul
Tajna savršenog testa za picuTesto za picu je savršeno, kada se pravi sa kvascem. Tada testo naraste i pica postaje mekana, a meso, povrće i ostali sastojci prosto potonu u oblaku od testa....
20. feb.
Tajne savršenog testaU suštini, tehnologija pripreme savršenog testa nije toliko komplikovana, ali je veoma važna za njegovo postizanje....
27. jun
Saveti za pripremu savršenog domaćeg kremaPostoji i drugi lak način da dobijete savršeni domaći krem, ali vi da ga prirpemite. Pravi, ne iz kesice....
25. jun
Kulinarske finese za pripremu ukusnijeg pečenog mesaDa bi pečeno meso bili krtije i ukusnije, postoji nekoliko kulinarskih finesa. Najvažnije, da bi meso bilo ukusno i krhko je da odaberete kvalitetan proizvod.
Kvalitet gotovog jela mnogo zavisi od uzrasta životinje....
15. maj
Finese u pripremi špragliIskoristite je za pripremu supe, jer je vrlo bogata vitaminima i mineralima....
03. jul
Finese u pripremi šnicliPriprema ukusnih šnicli je čitava umetnost. Da bi se dobile krhke šnicle koje se tope u ustima, treba da ste upoznati sa umetnošću njihove pripreme....
13. maj
Šest koraka za pripremu savršenih školjkiU praksi, da dobijete ukusne školjke, za njihovu termičku obradu nije potrebno više od nekoliko minuta, a i savršena su hrana kojom možete poslužiti goste....
24. mart
Kako pripremiti savršene šnicle za Novu godinu Priprema savršenih šnicli od svinjetine je laka, ali ne može to svako da uradi na najbolji način. Da bi postali mekani, moraju se prethodno marinirati nekoliko sati....
02. januar
Finese u pripremi nojevog mesaIsplanirali ste dan; označili ste vrstu mesa; izabrali ste i način njegove pripreme. Ostaje da zapamtite nekoliko finesa prilikom pripreme mesa od noja - o aktivnostima u procesu kuvanja....
19. jun
Finese prilikom pripremanja savršenog paja od jabukaSvaki put birajte testo koje je skroz od maslaca
Kada je reč o testu za paj, svako više voli ukus maslaca....
03. dec.
Kiflice od testa za milibrotUvijte trozglove kiflica i poređajte u pleh, obložen papirom za pečenje, ostavite na toplom da nadođu....
12. maj
Energetske pločice FineseOvo je veoma jednostavan desert za svaku priliku i možete ga jesti u bilo koje vreme....
08. feb.
Kako da pripremite idealno testo za američku pitu?Pleh sa pečenim savršenim testom za pitu ohladite i stavite na pola sata u frižider. Na ovaj način će se testo stvrdnuti i zadržati oblik....
12. jun
Tart od lisnatog testa sa kajsijamaOhlađeni tart od lisnatog testa sa kajsijama pospite šećerom u prahu....
31. okt.
Tart od masnog testa sa kajsijamaOklagijom ga preneti i postaviti na papir za pečenje u tavi.
Kajsije raspoloviti. Posuti ih šećerom i sipati u sredinu testa, ali ostaviti oko 5 cm slobodno na obodu testa....
02. avgust
Saveti za savršenu salatuObavezno pre pripreme držite namirnice u frižideru i držite ih odvojene. Time će se izbeći mešanje aroma.
Izbegavajte da mešate salatu. Svaki kontakt s vazduhom uništava njene ukusne osobine....
02. mart
Tart bez testa od brokolija sa nadevomPunjenje sipajte na ispečenu koru, izravnajte i vratite tart bez testa od brokolija sa nadevom u rernu na još 25 minuta....
27. januar
Testo za slani tartZa testo: U velikoj posudi pomešajte brašno sa morskom solju. Napravite kladenac i dodajte vino, maslinovo ulje i žumance.
Mutite viljuškom, uz postepeno dodavanje brašna dok se ne oblikuje lopta testa....
22. maj
Ukusno predjelo od lisnatog testa za gosteUkusno predjelo za goste od lisnatog testa servirate na odgovarajućem poslužavniku....
01. feb.
Dve pogače od jednog testa za zdravljeDrugo testo podelimo na dva dela, od jednog oblikujemo lopte kao cvet za sredinu. Drugi deo testa podelimo na tri dela i svaku razvučemo na okrugle kore, namazane uljem i poređane jedna na drugu....
13. mart
Mekike sa kačkavaljem od testa za picuTradicionalno zamesimo testo za picu od navedenih sastojaka. Ostavljamo da nadođe 20-30 minuta.
Nakon što testo odstoji, pospemo brašnom radnu površinu i razvučemo ne mnogo debelu koru....
21. feb.
Finese za ukusnu pečenu jagnjetinuFinese u začinjavanju jagnjetine
Pre pripreme vašeg ukusnog jagnjećeg pečenja, meso se očisti od viška kože i masnoće. Jagnjetina je suvo meso....
18. april
Kako da pripremimo savršeni Ribaj stekAli kako da prirpemimo savršeni Ribaj stek?
Pre nego što počnete da kuvate, začinite ga dobro. Uradite to samo sa solju i biberom - ništa drugo!...
07. jul