Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tajna pripreme savršenog testa za gurabijeTajna pripreme savršenog testa za gurabije
30. nov.
Ako ipak pripadate manjini, koji nije naučila kako da priprema gurabije, mi ćemo vam pomoći i otkriti tajnu savršenog testa za gurabije. Evo šta je važno da znate o njemu i kako da ga pripremate. 1....
Ovako se priprema savršeno testo za palačinkeOvako se priprema savršeno testo za palačinke
20. jul
Osnovno testo za palačinke Potrebni sastojci: brašno - 100 g jaje - 1 veliko žumance - 1 kom. prstohvat soli sveže mleko - 300 ml ulje - 1 kašika Priprema: Brašno i so prosejati u veliku posudu....
Tajna savršenog testa za picuTajna savršenog testa za picu
20. feb.
Testo za picu je savršeno, kada se pravi sa kvascem. Tada testo naraste i pica postaje mekana, a meso, povrće i ostali sastojci prosto potonu u oblaku od testa....
Tajne savršenog testaTajne savršenog testa
27. jun
U suštini, tehnologija pripreme savršenog testa nije toliko komplikovana, ali je veoma važna za njegovo postizanje....
Saveti za pripremu savršenog domaćeg kremaSaveti za pripremu savršenog domaćeg krema
25. jun
Postoji i drugi lak način da dobijete savršeni domaći krem, ali vi da ga prirpemite. Pravi, ne iz kesice....
Kulinarske finese za pripremu ukusnijeg pečenog mesaKulinarske finese za pripremu ukusnijeg pečenog mesa
15. maj
Da bi pečeno meso bili krtije i ukusnije, postoji nekoliko kulinarskih finesa. Najvažnije, da bi meso bilo ukusno i krhko je da odaberete kvalitetan proizvod. Kvalitet gotovog jela mnogo zavisi od uzrasta životinje....
Finese u pripremi špragliFinese u pripremi špragli
03. jul
Iskoristite je za pripremu supe, jer je vrlo bogata vitaminima i mineralima....
Finese u pripremi šnicliFinese u pripremi šnicli
13. maj
Priprema ukusnih šnicli je čitava umetnost. Da bi se dobile krhke šnicle koje se tope u ustima, treba da ste upoznati sa umetnošću njihove pripreme....
Šest koraka za pripremu savršenih školjkiŠest koraka za pripremu savršenih školjki
24. mart
U praksi, da dobijete ukusne školjke, za njihovu termičku obradu nije potrebno više od nekoliko minuta, a i savršena su hrana kojom možete poslužiti goste....
Kako pripremiti savršene šnicle za Novu godinu ​Kako pripremiti savršene šnicle za Novu godinu ​
02. januar
Priprema savršenih šnicli od svinjetine je laka, ali ne može to svako da uradi na najbolji način. Da bi postali mekani, moraju se prethodno marinirati nekoliko sati....
Finese u pripremi nojevog mesaFinese u pripremi nojevog mesa
19. jun
Isplanirali ste dan; označili ste vrstu mesa; izabrali ste i način njegove pripreme. Ostaje da zapamtite nekoliko finesa prilikom pripreme mesa od noja - o aktivnostima u procesu kuvanja....
Finese prilikom pripremanja savršenog paja od jabukaFinese prilikom pripremanja savršenog paja od jabuka
03. dec.
Svaki put birajte testo koje je skroz od maslaca Kada je reč o testu za paj, svako više voli ukus maslaca....
Kiflice od testa za milibrotKiflice od testa za milibrot
12. maj
Uvijte trozglove kiflica i poređajte u pleh, obložen papirom za pečenje, ostavite na toplom da nadođu....
Energetske pločice FineseEnergetske pločice Finese
08. feb.
Ovo je veoma jednostavan desert za svaku priliku i možete ga jesti u bilo koje vreme....
Kako da pripremite idealno testo za američku pitu?Kako da pripremite idealno testo za američku pitu?
12. jun
Pleh sa pečenim savršenim testom za pitu ohladite i stavite na pola sata u frižider. Na ovaj način će se testo stvrdnuti i zadržati oblik....
Tart od lisnatog testa sa kajsijamaTart od lisnatog testa sa kajsijama
31. okt.
Ohlađeni tart od lisnatog testa sa kajsijama pospite šećerom u prahu....
Tart od masnog testa sa kajsijamaTart od masnog testa sa kajsijama
02. avgust
Oklagijom ga preneti i postaviti na papir za pečenje u tavi. Kajsije raspoloviti. Posuti ih šećerom i sipati u sredinu testa, ali ostaviti oko 5 cm slobodno na obodu testa....
Saveti za savršenu salatuSaveti za savršenu salatu
02. mart
Obavezno pre pripreme držite namirnice u frižideru i držite ih odvojene. Time će se izbeći mešanje aroma. Izbegavajte da mešate salatu. Svaki kontakt s vazduhom uništava njene ukusne osobine....
Tart bez testa od brokolija sa nadevomTart bez testa od brokolija sa nadevom
27. januar
Punjenje sipajte na ispečenu koru, izravnajte i vratite tart bez testa od brokolija sa nadevom u rernu na još 25 minuta....
Testo za slani tartTesto za slani tart
22. maj
Za testo: U velikoj posudi pomešajte brašno sa morskom solju. Napravite kladenac i dodajte vino, maslinovo ulje i žumance. Mutite viljuškom, uz postepeno dodavanje brašna dok se ne oblikuje lopta testa....
Ukusno predjelo od lisnatog testa za gosteUkusno predjelo od lisnatog testa za goste
01. feb.
Ukusno predjelo za goste od lisnatog testa servirate na odgovarajućem poslužavniku....
Dve pogače od jednog testa za zdravljeDve pogače od jednog testa za zdravlje
13. mart
Drugo testo podelimo na dva dela, od jednog oblikujemo lopte kao cvet za sredinu. Drugi deo testa podelimo na tri dela i svaku razvučemo na okrugle kore, namazane uljem i poređane jedna na drugu....
Mekike sa kačkavaljem od testa za picuMekike sa kačkavaljem od testa za picu
21. feb.
Tradicionalno zamesimo testo za picu od navedenih sastojaka. Ostavljamo da nadođe 20-30 minuta. Nakon što testo odstoji, pospemo brašnom radnu površinu i razvučemo ne mnogo debelu koru....
Finese za ukusnu pečenu jagnjetinuFinese za ukusnu pečenu jagnjetinu
18. april
Finese u začinjavanju jagnjetine Pre pripreme vašeg ukusnog jagnjećeg pečenja, meso se očisti od viška kože i masnoće. Jagnjetina je suvo meso....
Kako da pripremimo savršeni Ribaj stekKako da pripremimo savršeni Ribaj stek
07. jul
Ali kako da prirpemimo savršeni Ribaj stek? Pre nego što počnete da kuvate, začinite ga dobro. Uradite to samo sa solju i biberom - ništa drugo!...