Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Smršajte uz sedmodnevnu dijetu sa jajima bez jo-jo efektaSmršajte uz sedmodnevnu dijetu sa jajima bez jo-jo efekta
11. jul
Dijeta traje sedam dana, nakon čega ćete se radovati lepoj i vitkoj figuri, ali bez jo-jo efekta. Meni je jednoobrazan i jednostavan....
Ukusne špagete bolonjeze na moj načinUkusne špagete bolonjeze na moj način
24. feb.
Prijatno uz ukusne špagete bolonjeze na moj način!...
Saveti za uvek ukusno meso na stoluSaveti za uvek ukusno meso na stolu
16. april
Već znate trikove i korisne savete o kuvanju mesa koje možete koristiti za pečenu svinjetinu ili ukusne šnicle....
23 ukusna načina na koja možete jesti avokado23 ukusna načina na koja možete jesti avokado
23. mart
Začinjen: najlakši način je da uživate u avokadu jeste da ga pospete sa soli i biberom. Možete dodati i druge začine po vašem ukusu kao što je aleva paprika, blazamovo sirče ili limunov sok. 2....
Podignite hemoglobin na prirodan načinPodignite hemoglobin na prirodan način
19. jul
Ako ste često prehlađeni, opada vam kosa, skoro uvek hladne udove, dobro je da proverite nivo hemoglobina. U hemoglobinu ima gvožđa, koje pomaže u prenosu kiseonika od pluća do svih delova tela. Naravno, razlozi...
Poboljšajte peristaltiku na prirodan načinPoboljšajte peristaltiku na prirodan način
30. januar
Kako da se izborimo sa poremećenom peristaltikom creva i da uspostavimo normalno funkcionisanje organa za varenje na prirodan način....
Saveti za uvek ukusnu ribu i morske plodove na stoluSaveti za uvek ukusnu ribu i morske plodove na stolu
03. maj
Ako volite da ih jedete, uživaćete ne samo u njihovom izvanrednom ukusu, već i u dugotrajnim zdravstvenim koristima....
Smršajte pametno uz dijetu sa jajima Margaret TačerSmršajte pametno uz dijetu sa jajima Margaret Tačer
06. jul
Engleska dijeta sa jajima je delo nutricionista iz klinike Mejo. Nazivaju je dijeta Margaret Tačer, jer se smatra da su stručnjaci smislili ovaj režim ishrane specijalno za Čeličnu damu. Dijeta garantuje da se za oko mesec...
Kako da ispržimo ćufte na zdrav način?Kako da ispržimo ćufte na zdrav način?
20. avgust
Pržene ćufte su pikantnije, nego spremljene na drugi način, što će reći da su uzbudljivije za receptore ukusa. Hrskava korica koja se dobija nakon prženja je nenormalno ukusna....
Spremite školjke na brz i lak načinSpremite školjke na brz i lak način
23. sep.
Nekoliko saveta za spremanje školjki. 1. Kada birate školjke, uvek gledajte da li su dobro zatvorene, što je donekle garancija da su sveže....
Kako da na pravilan način začinimo ražnjiće?Kako da na pravilan način začinimo ražnjiće?
29. mart
Biće neverovatno ukusni....
Kako da na pravilan način skuvate heljduKako da na pravilan način skuvate heljdu
13. mart
Kako bi heljda bila prijatnog ukusa, više je potrebno da se ona kuva na pari nego da se samo kuva....
Kako se kuva pasulj na pravilan načinKako se kuva pasulj na pravilan način
26. feb.
Na taj način ćete znatno smanjiti vreme kuvanja. - Ne zaboravite da pasulj operete pre nego što ga stavite da se kuva....
Efektno predjelo od punjenog paradajzaEfektno predjelo od punjenog paradajza
18. jun
Preko njih pažljivo stavljamo ukusan punjeni paradajz i pečemo na 180 stepeni 20-25 minuta. Serviramo efektno predjelo od punjenog paradajza sa grančicom mirođije i čeri paradajzom....
Saveti za kuvanje na pariSaveti za kuvanje na pari
11. feb.
Kada se sprema na pari, u njima ostaje više vitamina i mikroelemenata, koji imaju bogatiji ukus, nego kada su spremljene na drugi način....
Ukusne svinjske šnicle na roštiljuUkusne svinjske šnicle na roštilju
23. avgust
Za ukusnije šnicle vam preporučujemo da koristite šumski kumin, aromatičniji je....
Ukusne marinirane tikvice na roštiljuUkusne marinirane tikvice na roštilju
03. jul
Tikvice isecite na kolutiće i stavite ih u marinadu najmanje sat vremena. Pecite ih na roštilju i konzumirajte dok su tople. Možete im dodati i svežu mirođiju....
Ukusne pogačice na gril tiganjuUkusne pogačice na gril tiganju
03. sep.
Dodajemo brašna, koliko je potrebno, i zamesimo testo, ostavljamo ga na sobnoj temperaturi 15 minuta uvijeno da se ne uhvati korica. Od testa pravimo lopte, razvijamo ih na brašnom posutoj radnoj površini....
Ukusne svinjske uši na roštiljuUkusne svinjske uši na roštilju
13. dec.
Isečemo ih na trakice i u posudu dodajemo soja sos i biber po ukusu. Promešamo dobro i ostavljamo na sat vremena da upiju začine. Pečemo na ugrejanom roštilju, gotove stavljamo u šerpu sa poklopcem....
Kako se priprema riba bonito na japanski načinKako se priprema riba bonito na japanski način
31. jul
Pogledajte još ukusnih recepata za ribu tunu....
Jaja na Benediktinski način - jedan klasik, mnogo pričaJaja na Benediktinski način - jedan klasik, mnogo priča
13. maj
A datum 16. april je savršen trenutak da porazgovaramo o ovom specijalitetu, zato što se obeležava Dan jaja na Benediktinski način....
Kako da na pravilan način merimo telesnu težinuKako da na pravilan način merimo telesnu težinu
12. mart
Ako ste od ljudi koji se stalno penju na vagu, ne bi li proverili težinu i sa nestrpljenjem očekujete da je cifra manja, to znači da već imate formiran negativan stav prema svojoj težini. Koje su glavne greške pri merenju...
Izlečite štitnu žlezdu na prirodan način! Evo kakoIzlečite štitnu žlezdu na prirodan način! Evo kako
15. nov.
Od ovih najprostijih i najlakših načina nema bolje! Njihov zvuk će vam mnogo pomoći da se lako oslobodite negativnosti - nije važno kakve probleme imate i u kakvom ste raspoloženju....
Kako peći ukusno povrće na roštiljuKako peći ukusno povrće na roštilju
22. mart
Najbolji način da sačuvate hranljive materije u povrću je da ih pravilno pečete. Saveti za pečenje povrća na roštilju Pečenje povrća na roštilju je jednostavan i brz način kuvanja....
Paradajz čorba na indiijski način sa ćufticama na bugarski načinParadajz čorba na indiijski način sa ćufticama na bugarski način
26. april
Posudu skinite sa vatre i pažljivo dodajte mleko, nakon toga vratite na vateu. Kuvajte dok ne dobijete gustu smesu. 4. Gotov paradajz sos postepeno dodajte u smesu sa mlekom uz neprestano mešanje....