Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Jagnjeći but očistite i stavite ga u bujon od povrća. Ostavite da se kuva dok meso ne bude gotovo....

Malo pre nego što pečena jagnjetina bude gotova, sklonite foliju i vratite da se dopeče.
Pečeni jagnjeći but je uvek dobra ideja za trpezu!...

Peče se u jako ugrejanoj rerni.
Kada je meso gotovo, skida se folija i peče se dok ne porumeni....

Neka vam je ukusan ovaj jagnjeći but sa pivom i začinima iz rerne....

Jagnjeći but staviti u pleh, a sa strane poređati povrće. Preliti uljem i pivom....

Pokrijte tepsiju folijom i stavite jagnjeći but sa krompirom da se peče na 180-200 stepeni otprilike 2 - 2.30 sata....

Okrenite but i ponovite istu proceduru i s druge strane. Sipajte ostatak paste preko i oko mesa....

But isecite na krupne komade, prelijte sirćetom, dodajte piment i malo peršuna i neka odstoji sat i po....

Pre nego što but postavimo u rernu, preko njega stavite komade maslaca i sa strane ulijte vodu u pleh....
Rejting
5
Ukupno glasalo: 2
52
40
30
20
10
Oceni: