Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Pecite pikantna medena rebra 1.5-2 sata dok ne bude gotovo. Poslednjih 10 minuta skinite foliju i pecite dok ne dobije prepečenu koricu....

Maslac se istopi u kalupu za tortu ili okrugloj posudi i stavlja se oceđeno voće. Jaja se umute sa šećerom pomoću miksera dok se ne dobije bujna pena...

Sastojke za nadev dobro umutimo i na kraju dodamo i sir.
Uzimamo kore. Svaku koru namažemo sa malo maslaca, posipamo nadevom i uvijamo u rolat....

Slatka pita je pravi užitak za nepce. Interesantna pita sa testom za kolač....

Jaja umutite sa šećerom, dodajte blago otopljeni med i ulje.
U sirće stavite sodu, a u brašno - prašak za pecivo....

Da bismo pripremili testo za kore potrebno je da pomešamo dve vrste meda, šećer i 100 g maslaca, stavljamo smesu da se kuva na pari....

Med se umuti sa jajima i prstohvatom soli. Dodaju se ostali suvi sastojci....

Serviramo medena rebra na roštilju topla, možemo da ih prelijemo barbikju sosom ili drugim sosom po želji....

Praznična domaća medena torta se ubacuje u frižider na nekoliko sati....

Ako pečete meso, možete da stavite medenu marinadu za meso u posudu za pečenje i da ga ispečete sa njom....

Pečemo u ugrejanoj rerni na 200 stepeni, na svako krilce možemo staviti po parče limuna i malo meda....
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: