Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Pecite pikantna medena rebra 1.5-2 sata dok ne bude gotovo. Poslednjih 10 minuta skinite foliju i pecite dok ne dobije prepečenu koricu....

Maslac se istopi u kalupu za tortu ili okrugloj posudi i stavlja se oceđeno voće. Jaja se umute sa šećerom pomoću miksera dok se ne dobije bujna pena...

Sastojke za nadev dobro umutimo i na kraju dodamo i sir.
Uzimamo kore. Svaku koru namažemo sa malo maslaca, posipamo nadevom i uvijamo u rolat....

Slatka pita je pravi užitak za nepce. Interesantna pita sa testom za kolač....

Praznična domaća medena torta se ubacuje u frižider na nekoliko sati....

Kad se rastopi dodajte šećer i med. Mešajte neprestano dok se med i šećer ne rastope. Treba da se dobije homogena smesa....

Med se umuti sa jajima i prstohvatom soli. Dodaju se ostali suvi sastojci....

Serviramo medena rebra na roštilju topla, možemo da ih prelijemo barbikju sosom ili drugim sosom po želji....

Ako pečete meso, možete da stavite medenu marinadu za meso u posudu za pečenje i da ga ispečete sa njom....

U dubokoj posudi promešamo maslinovo ulje, pileći bujon, sok od limuna, med i soja sos.
Dobro promešamo krilca u ovoj marinadi....
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: