Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Medena Pita

Medena Pita

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Medena Pita
Novogodišnja medena tortaNovogodišnja medena tortaNovogodišnja medena torta je gotova....
Pikantna medena rebarcaPikantna medena rebarca
Pecite pikantna medena rebra 1.5-2 sata dok ne bude gotovo. Poslednjih 10 minuta skinite foliju i pecite dok ne dobije prepečenu koricu....
Voćna pita sa testom za kolačVoćna pita sa testom za kolač
Maslac se istopi u kalupu za tortu ili okrugloj posudi i stavlja se oceđeno voće. Jaja se umute sa šećerom pomoću miksera dok se ne dobije bujna pena...
Slana pita sa testom za kolačSlana pita sa testom za kolač
Sastojke za nadev dobro umutimo i na kraju dodamo i sir. Uzimamo kore. Svaku koru namažemo sa malo maslaca, posipamo nadevom i uvijamo u rolat....
Slatka pita sa testom za kolačSlatka pita sa testom za kolač
Slatka pita je pravi užitak za nepce. Interesantna pita sa testom za kolač....
Praznična domaća medena tortaPraznična domaća medena torta
Praznična domaća medena torta se ubacuje u frižider na nekoliko sati....
Medena torta sa bananamaMedena torta sa bananama
Kad se rastopi dodajte šećer i med. Mešajte neprestano dok se med i šećer ne rastope. Treba da se dobije homogena smesa....
Medena torta sa maskarponeomMedena torta sa maskarponeom
Med se umuti sa jajima i prstohvatom soli. Dodaju se ostali suvi sastojci....
Medena rebra na roštiljuMedena rebra na roštilju
Serviramo medena rebra na roštilju topla, možemo da ih prelijemo barbikju sosom ili drugim sosom po želji....
Medena kora za tortuMedena kora za tortu
Nakon što se medena kora za tortu ohladi, presecite je na 2 dela....
Medena marinada za mesoMedena marinada za meso
Ako pečete meso, možete da stavite medenu marinadu za meso u posudu za pečenje i da ga ispečete sa njom....
Medena krilca na roštiljuMedena krilca na roštilju
U dubokoj posudi promešamo maslinovo ulje, pileći bujon, sok od limuna, med i soja sos. Dobro promešamo krilca u ovoj marinadi....

Rejting

4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: