Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Kada džigerica omekša, dodati razmućenu kiselu pavlaku, izmešati i ostaviti da se krčka još petnaestak minuta na tihoj vatri....

Guščija džigerica de delikates, neverovatno jednostavan za pripremu.
Najvažnije je da kupite kvalitetnu džigericu....

Džigericu blanširamo u kipućoj vodi, solimo je, sečemo i raspoređujemo u maramicu zajedno sa čenovima belog luka.
Uvijamo je dobro....

U vreloj i posoljenoj vodi blanširamo džigericu i bubrege.
Isečemo ih na zalogaje....

Iseći belu džigericu i propržiti. Pržiti 10 minuta, posuti brašnom i promešati.
Preliti pivom. Umešati senf i pavlaku....

1

Pitaćete za prethodnu obradu džigerica? Ne, nemaju, samo pranje vrelom vodom....
Rejting
3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: