Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Brzo i ukusno jelo od pohovanih džigerica!
Pored ovih pohovanih pilećih džigerica sa jajima i brašnom, dodajte salatu i večera je gotova....

Operite džigericu i prokuvajte je 5 minuta u posoljenoj vodi. Nakon toga ocedite od vode i dodajte majonez.
Pomešajte dobro....

Prijatno uz pileću džigericu sa šargarepom, lukom i paprikama....

Ako su komadi džigerice veliki, isecite je na komade. Sipajte džigericu u tiganj. Pržite sa obe strane do zlatne boje na zagrejanom ulju....

Pileće džigerice u tiganju sa pečurkama i paprikom su veoma ukusne....

Ukus pilećih džigerica i srca sa pečurkama i mnogo luka ispao je sjajan!...

Džigerica se seče na parčiće debljine oko 1 cm ili manje. Opere se i stavlja se u glinenu đuvečaru....

Iseckana džigerica se stavlja u vodu na 30 minuta.
Nakon što je bila u vodi, džigerica se ocedi i suši na kućnom papiru 10 minuta....

Kada je džigerica pržena, preliti sa 100ml mleka(ne onog u kome je stajala) i pojačati vatru pa pržiti još deset minuta....

Dodati džigericu i nastaviti sa dinstanjem bez dodavanja vode, dakle da se džigerica dinsta u svom sosu na laganoj vatri....
Rejting
3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: