Jela od povrća sa maslinovim uljem

Jela od povrća sa maslinovim uljem

Ako želiš da pripremiš recept iz kategorije jela od povrća sa maslinovim uljem, ovde ćeš naći najbolje predloge. Predivna kolekcija 604 recepta za jela od povrća sa maslinovim uljem dodatih od naših kulinara.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Pečene ćuftice od tikvica i krompira3Pečene ćuftice od tikvica i krompira
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k8011k
Bulgur sa spanaćem i šargarepom2Bulgur sa spanaćem i šargarepom
Sevda AndreevaSevda Andreeva451133151
Jednostavni rolat od krompira3Jednostavni rolat od krompira
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k8011k
Pohovani karfiol sa sosom od sira3Pohovani karfiol sa sosom od sira
Maria BojilovaMaria Bojilova45290125
Klasičan ratatuj13Klasičan ratatuj
Viktoriya AfzaliViktoriya Afzali672112
Tikvice sa prezlama iz rerne8Tikvice sa prezlama iz rerne1
marcheva14marcheva141k224230
Dijetalno vegansko zapečeno jelo3Dijetalno vegansko zapečeno jelo
Kristina ChernikovaKristina Chernikova521718
Ćuftice od crvenog sočivaĆuftice od crvenog sočiva
Hrana za DushataHrana za Dushata36751107
Veganske ćuftice od soje2Veganske ćuftice od soje
LiudmilaLiudmila474170170
Patlidžan u rerni sa slaninom i kačkavaljem3Patlidžan u rerni sa slaninom i kačkavaljem
Zornitsa Hristova MihovaZornitsa Hristova Mihova882733
Caponata Siciliana3Caponata Siciliana
Albena AsenovaAlbena Asenova824280282
Vegetarijansko jelo u glinenim posudama3Vegetarijansko jelo u glinenim posudama
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k521463
Italijanska Kaponata3Italijanska Kaponata
Albena AsenovaAlbena Asenova824280282
Hrskave tikvice bez prženja3Hrskave tikvice bez prženja
Veronika MihailovaVeronika Mihailova1001749
Blanširan pirinač sa povrćem2Blanširan pirinač sa povrćem
Albena AsenovaAlbena Asenova824280282
Sos od maslina i začinaSos od maslina i začina
Teodora CekovaTeodora Cekova1652045
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: