Posna musaka

06/07/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200224
"Odličan recept, lak za spremanje i veoma ukusan. Malo drugačija i neobična standardna musaka"
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano250
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sve zajedno pomešajte kolutiće tikvica, luk, šargarepu, 1 paradajz, isitnjeni beli luk, iseckan peršun, origano, biber i so po želji.

Zagrejte malo ulja u tavi i ond au njoj rasporedite povrće. Stavite da se peče, dok ne omekša.

U drugu nauljanu tavu poređajte kolutove krompira, blago posolite, preko rasporedite 1/2 količine povrća i posipajte sir.

Zatim ponovo rasporedite krompir, povrće i sir. Sipajte malo vruće vode u tavu i stavite da se peče dok krompir ne omekša.

Poređajte preko ispečene musake kolutove drugog paradajza, posipajte preko iseckan peršun. Prelijte posnu musaku umućenim jajima sa kiselim mlekom, vratite u rernu, dok se preliv ne stegne u potpunosti.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar