Jednostavna francuska supa od luka

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8824
3
29/12/2018
"Klasika u žanru - jednostavna i veoma ukusna francuska supa od luka "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano122
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečen luk se zaprži u masnoći dok ne postane braonkast.

Dodaje se brašno i preliva se vrućim bujonom.

Vri 20 minuta. Začinjava se solju, biberom i narendanim parmezanom.

Servira se sa prepečenom kriškom ili krutonima.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar