Pržena bela riba sa prezlama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
11/06/2019
"Hrskava korica je garantovana, kada pohujete belu ribu sa prezlama "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano44
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ribe se odmrznu, očiste dobro i operu se. Svaka riba se iseče na 3-4 parčeta.

U posudi za pečenje parčići ribe se posole po ukusu.

U odvojenoj posudu se pomeša pšenično belo brašno sa prezlama. Odnos brašna i prezli je po ukusu.

Svako parče se uvalja obilno u smesu od brašna i prezli i prži se u fritezi na 160 stepeni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar