Čorba sa mesom, krompirom i rezancima

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70363
12/06/2019
"Svaka ukusna čorba treba da sadrži tri ključna sastojka - rezanca, meso i krompir "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano73
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • luk - 1 glavica, crni
  • krompir - 2 - 3 komada, veliki
  • svinjsko meso - 500 g
  • rezanca - 1 šaka
  • paradajz - 1 komad
  • brašno - 3 - 4 kašike
  • ulje
  • so
  • aleva paprika
  • biber
  • čubar
* merne jedinice

Način pripreme

Luk se zaprži u masnoći, dodaje se paradajz, isečen na sitno i brašno sa alevom paprikom. Sastojci se promešaju i nakon toga se razrede sa malo vrruće vode.

Dodaju se redom očišćen i na kocke isečen krompir, rezanca i prethodno zaprženo (da bude polugotovo) meso.

Dodaju se začini i kuva se oko 30 minuta na tihoj vatri.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar