Bamija sa pečurkama i sitnim lukom

12/07/2019
"Bogata gozba od povrća, koja će se dopasti svima koji je probaju "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano254
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Drške bamije isecite i operite je.

Oprani i očišćeni paradajz i pečurke isecite na male komade.

Sitni luk oljuštite i kuvajte sa malo vode i prstohvatom soli.

Kad omekša u nega dodajte sve ostale sastojke (bez peršuna) i 1 šolju tople vode.

Jelo kuvajte na tihoj vatri poklopljeno oko 40 minuta.

Pospite peršunom i servirajte hladno.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar