Haringa u sosu od paradajza

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
27/08/2019
"Tako lako se pravi i tako je ukusna, da tokom cele godine sa zadovoljstvom jedemo samo nju "
Priprema60 min.
Kuvanje65 min.
Ukupno125 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Filete od heringe (800 g) poređajte u pleh sa maslinovim uljem. Posebno napravite sos.

Sameljite jednu teglu domaćeg konzerviranog paradajza, naseckajte 4-5 strukova mladog belog luka (samo beli deo) na veoma sitno, kao i glavicu crnog luka, promešajte sa paradajzom, dodajte malo više soja sosa, selena, bibera i 1 kašičicu meda.

Sve dobro promešajte i prelijte filete ribe, pa stavite nekoliko kriški limuna. Pecite prekriveno folijom u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 1 sat, pa zatim sklonite foliju i zapecite jelo još 15 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar