bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Teletina»Teleći jezik sa kačkavaljem

Teleći jezik sa kačkavaljem

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
4k1k2k
Teleći jezik sa kačkavaljem
Fotografije: Zlatina Jelyazkova
1 / 2
05/01/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije5
"Ljubitelji telećeg jezika će ga sa radošću probati, pripremljenog na ovaj način"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jezik skuvajte, oljuštite i ostavite ga da se ohladi. nasecite ga na tanke komade i dinstajte ga u maslacu. Posolite i dodajte biber po ukusu.

Poređajte pripremljeni jezik u pleh i odozgo pospite narendani kačkavalj. Zapecite samo toliko, koliko da se istopi kačkavalj. Poslužite uz ukras od listova peršuna.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: