Način pripreme
Izrendamo sir i ostavljamo sa strane da dostigne sobnu temperaturu.
Istopimo maslac u šerpi na srednjoj vatri. Dodajemo luk i kuvamo dok ne omekša, otprilike 5 minuta. Dodajemo beli luk i kuvamo još 1 minutu.
Dodajemo tikvice iseckane na kockice i začine: (1/4 kašičice: sušenog ruzamrina, majčine dušice, celera, soli, crnog bibera i prstohvat ljute aleve paprike).
Dinstamo 5 minuta.
Gulimo i operemo krompir. Sečemo ga na male komadiće jednake veličine, kako bi se ravnomerno i brzo skuvao.
Dodajte u u supu krompir, pileći bujon i soja sos. Ostavljamo da provri, nakon čega smanjujemo ringlu do srednje temperature.
Ostavljamo na se krčka dok povrće dobro ne omekne - otprilike 20 minuta.
Skidamo sa ringle i pasiramo dok ne postane glatka aromatična supa sa krompirom.
Vraćamo nazad na ringlu na nizak stepen. Mešajući dodajemo pavlaku.
Dodajemo sir i ponovo mešamo dok se ne istopi.
Skidamo sa ringle i serviramo aromatičnu supu sa tikvicama i crvenim krompirom.