Punjene paprike u slanini

Toni AleksovToni AleksovDžedaj17632
23/08/2017
"Sa slaninom je sve ukusnije "
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 586
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Začinite mleveno meso biberom, kuminom, sitno naseckanim peršunom, pivom, sitno naseckanim lukom i belim lukom i ljutim papričicama. Ostavite da smesa odstoji najmanje 30 minuta.

Paprike operite, ali im nemojte skidati drške i ne čistite ih od semena. Sa jedne strane zasecite svaku papriku, tako da napravite prorez u obliku nokta.

Kroz ovaj otvor napunite paprike mlevenim mesom, a nakon toga svaku papriku obmotajte slaninom i slaninu učvrstite čačkalicom sa strane da se ne odmota.

Ugrejte rošilj, premažite ga uljem, a premažite i paprike. Pecite paprike sa svih strana dok ne budu gotove. Poslužite ih na poslužavniku ukrašene čeri paradajzom.

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar