Bonapeti.rs»Recepti»Hleb i testa»Punjeni hleb»Francuski hleb punjen ljutenicom i viršlama

Francuski hleb punjen ljutenicom i viršlama

IvvIvv
Šegrt
23470
Francuski hleb punjen ljutenicom i viršlama
Fotografije: Ivv
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
4
"Ukusno jelo koje se sprema za manje od 20 minuta, tako da... navalite!"

Potrebni sastojci

  • francuski hleb - 4 manja ili 2 velika
  • ljutenica - 100 g ili kečap
  • kačkavalj - 300 g, rendan
  • viršle - 4 komada ili neka druga kobasica
  • mladi luk - za posipanje
* merne jedinice

Način pripreme

Ako imate 2 velika francuska hleba, isecite ih na pola, da dobijete 4 manja.

Gornji deo izrežite i sklonite, pa izdubite unutrašnji deo. Unutrašnjost premažite ljutenicom ili kečapom.

U svaku deo hleba stavite po jednu viršlu (ako ne volite viršle, zamenite sa nekom kobasicom).

Posipajte preko rendan kačkavalj, da se ne vdi unutrašnjost uopšte. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 10-15 minuta ili dok se kačkavalj ne otopi i dobije zlatkastu boju.

Posipajte sitno iseckan mladi luk i poslužite.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: