Musaka sa pečurkama bez zaprške

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
28/01/2018
"Ispod ovog sočnog preliva se krije nešto jedinstveno "
Priprema25 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno75 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano930
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite povrće i pečurke i isecite ih na odgovarajuće komade. Stavite u odgovarajuću šerpu ili pleh sa poklopcem.

Poemašajte mleveno meso sa jednom šoljom vode i dodajte u smesu od povrća.

Posolite, stavite poklopac i pecite u rerni dok povrće ne omekša i ne dobije braon koricu.

Umutite jaja sa kiselim mlekom, stavite bršano i sodu, dodajte začine i prelijte musaku dobijenom smesom. Pecite još 5-6 minuta dok ne dobije zlatnu boju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar