Pečena teletina s pečurkama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
16/04/2018
"Nije teško da pripremite sočnu teletinu, ako znate tačan recept, razume se "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 010
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice10
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se iseče na tanke šnicle. Poželjno je da se blago izbuše viljuškom da bolje upiju marinadu.

Začinjava se biberomi solju i preliva se vinom. Ostavlja se u frižider oko jedan sat.

Za to vreme se luk i pečurke iseko na krupni i zaprže jedan minut u jako zagrejanom ulju.

Šnicle se poređaju u posudu za pečenje i preko njih se sipa zapržena smesa.

Uvijaju se folijom i peku se na 200 stepeni oko 50-60 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar