Seoska kuhinja

Seoska kuhinja

Recepti iz kategorije Seoska kuhinja, koji će inspirisati tvoj dan. U ovoj kategoriji ima 5656 recepata, višekratno isprobanih iz seoske kuhinje, koje možeš da pripremiš kada poželiš.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Brze fritule4Brze fritule
VecaVeca718411345
Supa od luka sa oslićemSupa od luka sa oslićem
Kristina ChernikovaKristina Chernikova691527
Prelivena milibrot pitaPrelivena milibrot pita
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k796987
Kurban čorba sa petlom2Kurban čorba sa petlom
IlariaIlaria436114178
Pohovana riba sa prilogom od paradajza2Pohovana riba sa prilogom od paradajza
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k517460
Čorba sa pilećim srcima i rezancima2Čorba sa pilećim srcima i rezancima
Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova621219
Dinstana kolenicaDinstana kolenica
IlariaIlaria436114178
Babine šećerne pogačice4Babine šećerne pogačice
Djemile CheshlievaDjemile Cheshlieva2225956
Čudesna pileća kavarma5Čudesna pileća kavarma
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k513455
Ruska čorba od bakalaraRuska čorba od bakalara
Marina NordMarina Nord465114147
Seosko prolećno jelo3Seosko prolećno jelo
Maria SimovaMaria Simova993296338
Novopazarske ćuftice2Novopazarske ćuftice
Rositsa MarinovaRositsa Marinova551617
Jednostavna seoska pogača sa sitnim siromJednostavna seoska pogača sa sitnim sirom
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k517460
Riblja čorba sa skobalj ribom2Riblja čorba sa skobalj ribom
Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova1k220441
Klasični sirup od trešanja2Klasični sirup od trešanja
Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova1k220441
Bugaca9Bugaca
marcheva14marcheva141k220227
Paprikaš od boranije sa piletinom u kukeru4Paprikaš od boranije sa piletinom u kukeru
Mariana Petrova IvanovaMariana Petrova Ivanova1k330444
Kritski kritaraki sa teletinom4Kritski kritaraki sa teletinom
Evtini RetseptiEvtini Retsepti973134
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: