Bonapeti.rs»Saveti»Pogodni začini za pečurke na maslacu

Pogodni začini za pečurke na maslacu

Stoyan AleksandrovStoyan Aleksandrov
Početnik
912
Pogodni začini za pečurke na maslacu

Pečurke na maslacu omiljeno su predjelo i prilog i za jela od mesa i bez mesa. Lako se spremaju, a izuzetno su ukusne i mirisne. Možete ih kuvati u tiganju ili u rerni. Stvar ličnih preferencija.

Prilikom kuvanja pečuraka na maslacu važno je da ne preterujete sa začinima, već da pečurkama date priliku da puste aromu i da je samo lagano dopunite.

Koji začini se stavljaju na pečurke u ulju?

Za aromatiziranje pečuraka na puteru, na primer, možete se osloniti na klasične začine za pečurke, uključujući:

- biber;

- mirođija;

- peršun;

- beli luk u prahu;

- divlji beli luk;

- vlašac;

- sušeni luk;

- sok od limuna;

- so.

Kao što je već pomenuto, pečurke imaju izrazit miris i ako koristite prejake i previše začina kao što su kari, kurkuma, piment, đumbir, rizikujete da "upropastite" šarm jela od pečuraka.

Kada kuvate pečurke na maslacu, uvek se pridržavajte pravila da je manje više, računajući na minimalizam u kuvanju kao uspešan koncept.

A ako još uvek niste odlučili koji recept za pečurke na maslacu da probate, možda biste želeli da pogledate naše predloge, uključujući:

- pečurke sa belim lukom;

- pržene pečurke;

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
Ukupno glasalo: 1
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Ovaj savet još uvek nije komentarisan. Budite prvi, koji će ostaviti svoj komentar:Anonimni