Da li se deblja od lubenice?
Пълнее ли се от диня?
bonapeti.rs»Saveti»Da li se deblja od lubenice?

Da li se deblja od lubenice?

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3902k2k
Da li se deblja od lubenice?

Lubenica je izuzetno korisno i ukusno voće. Način uzgoja određuje njenu vrstu - da li će biti okrugla ili duguljasta. A može se uzgajati u obliku kocke ili kvadra.

Njena kora ima tamne i svetlozelene pruge.

Lubenica je izuzetno korisno voće, koje je veoma dobro rešenje za lečenje bolesti bubrega. Takođe ublažava bol kada imate kamen u bubregu.

Mnogo smo pričali o sastavu i koristima od lubenice, pa hajde da pređemo direktno na suštinu današnje teme, a to je da li se deblja od lubenice i da li pomaže u borbi protiv viška kilograma.

Lubenica za mršavljenje

- Možemo sa sigurnošću reći da lubenica sa sobom ne nosi opasnost od debljanja, naprotiv - kada se pridržavate dijete, ili ne možete da je jedete u neograničenim količinama i niste zadovoljni sa 1-2 komada .

Ima vrlo malo kalorija i stoga je idealna za dijete. To je moguće i zbog činjenice da lubenica daje osećaj sitosti i ne opterećuje naš sistem za varenje;

- Osim što lubenica pomaže u skidanju kilograma, normalizuje naš metabolizam, izbacuje toksine iz organizma, kao i nepotrebnu tečnost.

U zaključku možemo sa sigurnošću reći da lubenicu možete jesti, bilo da ste na dijeti ili ne, jer vas ona ne dovodi u rizik od nagomilavanja viška kilograma. Stoga redovno pripremajte smutije od lubenice.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
Ukupno glasalo: 1
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji