Da li ren pomaže kod visokog pritiska?

Da li ren pomaže kod visokog pritiska?

Visok krvni pritisak je jedan od bičeva savremenog načina života. On je povezan, ne samo sa svakodnevnim stresom, kome smo svi izloženi, već i sa neracionalnim načinom ishrane i sve manjim kretanjem.

Užasno veliki broj ljudi pati od visokog krvnog pritiska, a velika većina to shvati tek kada je njihova hipertenzija u poodmaklom stadijumu. Pre nego što razjasnimo da li ren pomaže kod visokog pritiska, treba da utvrdimo granice visokog pritiska.

Za normalan pritisak uzimaju se vrednosti od 120/80. Kada vrednosti pritiska počinju da prelaze 139/89, treba da obratite pažnju na vaše zdravlje. Ako imate početni stadijum hipertenzije, prvo od svih stvari, koje možete da preduzmete, pored saveta lekara je da započnete tretman renom.

Ren pomaže kod visokog pritiska i to je potvrđeno od jednog učitelja, Petra Danova, koji preporučuje oproban recept za spuštanje visokog pritiska. Recept nije skup, priprema se lako i veoma je efikasan.

Potrebno vam je 250 g svežeg rena. Operite ga veoma dobro i oljuštite ga. Nakon toga ga narendajte na krupno, prelijte ga sa 2 litra hladne vode i prokuvajte ga. Čim počne da kluča, skinite ga sa vatre, ocedite tešnost i pijte po 100 ml dnevno.

Kada potrošite prvu dozu, napravite pauzu, a nakon toga pripremite i popijte još jednu dozu. Zahvaljujući ovom čaju od rena, visok pritisak se brzo vraća u normalu.

Pogledaj više

Rejting

4
Ukupno glasalo: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji