Punjeni patlidžan sa paradajzom

Punjeni patlidžan sa paradajzom

Pogledaj ovu kolekciju recepata iz kategorije punjeni patlidžan sa paradajzom. U kulinarskoj mreži Bonapeti otkrićeš 152 recepta za punjeni patlidžan sa paradajzom, koje su naši kulinari već priremili i dodali na sajtu.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Imam Bayildi2Imam Bayildi
Katya LulchevaKatya Lulcheva11
Opanci od patlidžana6Opanci od patlidžana
Doni NikiDoni Niki342134108
Cveće od patlidžana i tikvice4Cveće od patlidžana i tikvice
Zornitsa Hristova MihovaZornitsa Hristova Mihova882731
Punjeni beli patlidžan2Punjeni beli patlidžan
Albena AsenovaAlbena Asenova41181152
Punjeni patlidžan u mirotalasnojPunjeni patlidžan u mirotalasnoj
Stanislava ArmyanovaStanislava Armyanova1812862
Jedinstveni patlidžani lepeze7Jedinstveni patlidžani lepeze
Sia RibaginaSia Ribagina581135135
Beli patlidžan punjen mocarelom i spanaćem2Beli patlidžan punjen mocarelom i spanaćem
Nina Ivanova IvanovaNina Ivanova Ivanova514113146
Punjeni patlidžan sa kinoomPunjeni patlidžan sa kinoom
Plamena Ivanova EkimovaPlamena Ivanova Ekimova451719
Lepeza od patlidžana u air fryer-u3Lepeza od patlidžana u air fryer-u
Yanitsa NikolovaYanitsa Nikolova2206767
Punjeni patlidžan sa ćufticama2Punjeni patlidžan sa ćufticama
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587193134
Beli patlidžan sa nadevom2Beli patlidžan sa nadevom
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k517457
Kaneloni od patlidžana3Kaneloni od patlidžana
marcheva14marcheva141k220226
Patlidžan punjen maslinama i mocarelom3Patlidžan punjen maslinama i mocarelom
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587193134
Patlidžan u rerni sa nadevom2Patlidžan u rerni sa nadevom
Iliana DimovaIliana Dimova422137105
Meraklijski Imam BayildiMeraklijski Imam Bayildi
Snejina YanakievaSnejina Yanakieva82
Patlidžani punjeni povrćem2Patlidžani punjeni povrćem
Doni NikiDoni Niki342134108
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3.3
Ukupno glasalo: 4
50
42
31
21
10
Oceni: