- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Dvorište i BaštaGajenje tikvica
21. maj
Jana G.
Dvorište i BaštaGajenje batat krompira
11. maj
Teodora Meshterova
Dvorište i BaštaHranljiva vrednost i koristi od semena sirka
09. april
Veselina Gardeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako gajiti kres salatu u kućnim uslovimaKres salata je biljka koja se lako može odgajati i u kućnim uslovima. Možete je čuvati na terasi ili na prozoru. Sve što joj je neophodno za uspešan rast jeste toplota i svetlost.
25. mart
Kako da gajimo mirođiju u saksijiVeoma je praktično i više nego udobno kada imate sveže začine. Jela koja se spreme sa njima budu dosta aromatičnija i ukusnija.
23. mart
Sađenje i gajenje rukoleRukola je biljka koja se veoma lako gaji i koja nimalo nije zahtevna. Da biste mogli da konzumirate ovu biljku, potrebno je da prođu oko 4 sedmice od samog zasađivanja.
13. mart
Osnovne sorte krompiraU svetu postoji preko 4000 sorti krompira, koje se razlikuju prema načinu odgajanja, ukusu, vreme sakupljanja, kao i prema hranljivim vrednostima, itd.
12. mart
Kako da prepoznate Kraljevski vrganj?Kraljevski vrganj se može naći od maja do oktobra. Nazivaju ga još i Kraljevka, Kraljevska pečurka. Kraljevski vrganj je jestiva pečurka sa odličnim kvalitetom ukusa.
22. avgust
Gajenje ljutih paprikaLjute, kao i slatke papričice se gaje od semena. Zasade se u saksiju ili sanduk da bi se primile. Da bi brže nikle, pre sađenja, semenje se stavi u toplu vodu, 40-45 stepeni, na nekoliko sati.
19. april
Sadnja i gajenje čeri paradajza u saksijamaPrva stvar koju treba da nabavite je seme čeri paradajza. Postoje mnoge sorte i egzotične vrste, ali ako gajite čeri paradajz prvi put, najbolje počnite od običnih vrsta.
08. mart
Gajenje bosiljka u saksijiBosiljak je mirisna biljka, koja se koristi u mnogim jelima. Poznato je oko 150 vrsta biljke.
07. mart
Gajenje belog luka u kućnim uslovima.Beli luk nije slučajno nazvan prirodnim antibiotikom. Lagano ljuto i aromatično povrće ima brojne kvalitete, bitne za zdravlje. Osim toga njegov specifični ukus daje značajnu prednost brojnim tradicionalnim jelima.
03. mart
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 807
Recepti
7 884
11 365
Drugo